EL CALENDARI

2 setmanes emocionants

Al febrer del 2027, Andorra aspira a vibrar durant dues setmanes consecutives amb els millors esquiadors i les millores esquiadores del món de l'esquí alpí.

Un calendari de competició exigent amb dos escenaris emblemàtics al domini esquiable de Grandvalira, la pista Avet, Soldeu, i la pista Àliga, El Tarter.

El tret de sortida dels WSC 2027 estaria marcat per la cerimònia d'obertura, que tindria lloc al de la pista Avetel 29 de gener.

Fins al 14 de febrer, i després de dues setmanes de competició, activitats, oci i emoció, seria el torn de gaudir de la cerimònia de clausura dels Campionats del Món d'esquí alpí Andorra 2027. La gran festa final tindria lloc al centre d'Andorra la Vella, a la plaça de la Rotonda un cop finalitzada la darrera jornada de competició de l’eslàlom masculí. 

Volem que els WSC 2027 representin una cita històrica i obligada al calendari per a gaudir de primera mà d'un esdeveniment sense precedents que marcarà un abans i un després en el sector de la neu, a Andorra i a la regió dels Pirineus.

 

Aquest és el calendari temptatiu de competició:Calendar

 

ANDORRA FEBRER'27 ANDORRA FEBRER'27 ANDORRA FEBRER'27 ANDORRA FEBRER'27